Lukijat

perjantai 12. lokakuuta 2012

You Tube-kanava ehdotuksia

 Moi!

Esittelyssä tänään kaksi mun lemppari You Tube kanavaa : )

-Chimney Swift11
Tietoa:
Kannataa käydä katsomassa You Tubesta käyttäjän Chimney Swift11 videoita. Ne ovat noin 12-13->up ikäsille. Jokku videot käyvät kyllä pienemmillekkin esim. The Minecraft Files-sarja. Chimney tekee pääosin pelistä Minecraft videoita, mutta kyllä siellä on joistain muistakin peleistä videoita mm.Happy Wheels ja Sonic. Se miinus puoli on vaan, että ne on englanniksi, mutta mä oon jo tottunu siihen (Aloin kattoo niitä kesällä) Samalla oppii englantia enemmän. :)  Paina Tästä , niin pääset Chimneyn kanavalle. Mun eka videoni oli Chimneyltä 'The Minecraft Files' en muista jakson nimeä, mutta se oli kaudelta 4 missä se teki akvaarion.

Kannattaa käydä ainakin katsomassa, vaikka ei aluks kuulostakkaan ihmeelliseltä. Chimney on oikeasti todella hauska tyyppi. Chimney käyttää 'kannattaja joukostaan' nimeä Swifters.



Tilaajaa:      Videoiden näyttökertaa:  
  615 545                     180 080 267                   


- Screen Team Show
Tietoa: Toinen hyvä You Tube kanava on ScreenTeamShow <-(paina tosta ja pääset niiden kanavalle) Videoiden ikärajoista en osaa oikein sanoa mitään, että varmaan joku noin 10-12 --> up. Screen Team tekee musa parodioita hitti biiseistä, mutta muuttaa sanat aina sopiviksi johonkin, lefaan tai peliin ja pukeutavat sen hahmoiksi ja tekevät siitä musa-videon. Alla on esimerkki:

 Musa videoiden lisäksi he kysyvät katsojilta mm. semmoisia kysymyksiä, 'kuka on paras elokuva sankai' yms. Ja laskevat äänet ja ketovat tuloksen seuraavalla viikolla.

Tilaajaa:      Videoiden näyttökertaa:
254 034                   48 567 834
 
 Toivottavasti piditte :) Kertokaa, jos haluatte tietää jotain muita juttuja tai kertokaa jos tää 'kaavio' on muuten vain huono.

Maanantaina tulee biisivinkkejä ;) Kertokaa kommenteissa myös,jos teillä on jotain hyviä biisi/You Tube kanava ehdotuksia muille, niin voin myös tutustua niihin ja blogata niistä.

Bye Bye,
-Carmen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti